Tømrer- og Snedkerarbejde samt Tegne- og Projekteringsarbejde

Tegne- og Byggefirmaet laver tingene efter bogen, holder aftaler og gør arbejdet færdigt.
Vi hjælper med alle typer byggeopgaver både privat og erhverv.
Aftaler med dygtige og seriøse producenter og leverandører af kvalitetsbyggematerialer, gør at vi kan levere til konkurrencedygtige priser og til tiden.

Lad mig hjælpe i forbindelse med din næste tagrenovering, udskiftning af døre og vinduer, montering af trægulv, montering af solceller og meget mere, så vi sammen finder den bedste løsning og flotteste.

Image2

God rådgivning på opgaverne:

Der findes rigtig mange både gode og dårlige produkter og løsninger, og vi vil til en hver tid råde dig bedst muligt og sørge for du får en god og holdbar løsning.
Det kan være en store opgaver, bygge nyt hus, tagprojekt eller mindre som udskiftning af en punkteret termorude, ingen opgave er for lille.

Miljørigtig tømrermester

Hos os er der fokus på miljø og gør altid vores mit bedste for at beskytte det så godt det er muligt. f.eks ved sortering af byggeaffald, hensyntagen til natur og mennesker, valg af de bedste produkter med mindst indhold af miljøfarlige kemikalier.

Kundernes tilfredshed er helt klart det vigtigste, og vi vil gøre hvad der give netop dig, den bedste service. Når vi udfører arbejdet tages der altid hensyn, der svines ikke unødigt og ryddes altid pænt op.

Godt håndværk, færdigt arbejde!

Du får en fuldt engageret firma, fra første blyantstreg, til det sidste søm er slået i. Uanset om du skal have nye vinduer i hele huset, lavet trægulv, have et tilbud på en tagrenovering, eller måske skiftet en liste, så får du et firma hvor kvalitet, godt håndværk og din fulde tilfredshed er det vigtigste.
Venlig hilsen
Tegne- Og Byggefirmaet A/S

m1 4add